Συλλήψεις σε Θήρα και Μύκονο

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 16-05-2023 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας, δύο θρυμματιστές και μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο Την 16-05-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 16-05-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 37 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και νομοθεσία περί όπλων στη Μύκονο

Την 16-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 42χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -3,9- γραμμ. κάνναβης, -104- φυσίγγια κρότου και -397- μεταλλικά σφαιρίδια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos