Τοποθέτηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για το θέμα που προέκυψε αναφορικά με τις ασφαλιστικές εισφορές και τη δήλωση του βουλευτή του Σύριζα κ. Γ. Κατρούγκαλου

18 Μαϊος 2023 16:02

Την έντονη και αυξανόμενη ανησυχίατου εξέφρασε μεγάλος αριθμός μελών στοΕπιμελητήριο Κυκλάδων για τα σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο, αναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή του Σύριζα κ. Γ. Κατρούγκαλου για την επαναφορά των συντελεστών στις ασφαλιστικές κρατήσεις στο 20% του ετήσιου εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συμμερίζεται την ανησυχία των μελών του και προφανώς αντιτίθεται σε οποιαδήποτε τέτοια πρόταση που πλήττει τους επαγγελματίες, όταν μάλιστα, ως Επιμελητήριομε παρεμβάσεις μας στο παρελθόν, επιδιώξαμε την κατάργηση αυτού του δυσβάσταχτου μέτρου.
Στις παρούσες συνθήκες, γνωρίζοντας τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών, ελπίζουμε ότι η άποψη αυτή δεν θα υιοθετηθεί.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos