Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη και Σύρο

29 Μαϊος 2023 14:19

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 27 και 28-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός και 24χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, κατά περίπτωση.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία κ.α. αδικήματα στη Θήρα

Την 27-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 56χρονος αλλοδαπός γιατί επιτέθηκε στην ομοεθνή σύζυγο του χρησιμοποιώντας μαχαίρι με σκοπό να την τραυματίσει θανάσιμα. Το μαχαίρι κατασχέθηκε.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Σύρο Τ

ην 27-05-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 62 ετών οι οποίοι βραδινές ώρες της 26-05-2023 αφαίρεσαν ποδήλατο από αποθήκη ημεδαπού.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 27 και 28-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 43 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν δύο συσκευές ενίσχυσης ήχου.

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για κλοπή στη Σύρο
Την 27-05-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, δύο αλλοδαποί οι ηλικίας 62 και 22 ετών γιατί αφαίρεσαν ποδήλατο από ιδιωτικό χώρο και στη συνέχεια το αποσυναρμολόγησαν. Τα μέρη του ποδηλάτου κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στη Θήρα
Την 28-05-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 25 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμού αλλοδαπού για κλοπή στη Μύκονο
Την 28-05-2023 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 54χρονος αλλοδαπός ο οποίος εντοπίσθηκε να οδηγεί κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos