Συλλήψεις σε Νάξο, Μύκονο και Θήρα

02 Ιουνίου 2023 16:30

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 01-06-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 18, 26 και 36 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη (7) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 01-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, επτά αλλοδαποί ηλικίας από 16 έως 42 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και το Βέλγιο.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 01-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης -8- ετών, -2- μηνών και χρηματική ποινή 2.400 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Την 01-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 40 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο

Την 01-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5,4- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Νάξο

Την 02-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 52χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές ένταλμα αρχών Αλβανίας με ποινή φυλάκισης -1- έτους για πλαστογραφία και κατάχρηση Υπηρεσίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos