Κυκλάδες: Συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο, Θήρα και Τήνο

15 Ιουνίου 2023 14:23

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο   

 Την 14-06-2023 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στη Μύκονο  

  Την 15-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος αναζητούταν για ανυποταξία.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο

    Την 15-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.  Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο  

  Την 15-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.  Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Μύκονο   
 Την 15-06-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ το οποίο αναπαράγονταν μουσική καθ’ υπέρβαση του προβλεπόμενου ωραρίου.

Σύλληψη (4) ατόμων για αυθαίρετες σε   κατασκευές και κατάληψη αιγιαλού στην Τήνο  

  Την 14-06-2023 συνελήφθησαν στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου πέντε ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων κατασκευών και ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos