300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Σύρο, αύριο Πέμπτη, οι συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης

28 Ιουνίου 2023 14:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΡΟΣ
Στη Σύρο, αύριο Πέμπτη, οι συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Δύο διαδοχικές συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης για την πρόοδο υλοποίησης των Προγραμμάτων του Νοτίου Αιγαίου των περιόδων 2014-2020 και 2021-2027, θα πραγματοποιηθούν στη Σύρο, στον Πολυχώρο Πλάζα, αύριο Πέμπτη, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν η 7η Συνεδρίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, που οδεύει στη λήξη του στο τέλος του τρέχοντος έτους και η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027.
Η 7η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, θα ξεκινήσει με εισήγηση του Προέδρου της, Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και θα ακολουθήσει η παρουσίαση της προόδου υλοποίησης - ανάδειξης αποτελεσμάτων και της διαδικασίας κλεισίματος του Προγράμματος, η εφαρμογή σχεδίου αξιολόγησης και τα θέματα πληροφόρησης και επικοινωνίας.
Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του Προγράμματος, που ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους (31/12/2023) ανέρχεται σε 154,8 εκ. ευρώ.
Με βάση τις πληρωμές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, το ΕΠ Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στα Προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027 θα ανοίξει επίσης με εισήγηση του Περιφερειάρχη και θα ακολουθήσουν, θέματα όπως η πρόοδος υλοποίησης του Προγράμματος, η μεθοδολογία και τα κριτήρια επιλογής πράξεων, η πληροφόρηση και επικοινωνία, οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις και ενημέρωση από την Εθνική Αρχή Συντονισμού. Η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με παρεμβάσεις και συζήτηση, με τη λήψη αποφάσεων και την έκδοση συμπερασμάτων.
Το Περιφερειακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» (ΠεΠ ΝΑ) 2021-2027 εγκρίθηκε τον Αύγουστο του 2022 με προϋπολογισμό 285,4 εκ. ευρώ. Κατά την 1η Συνεδρίαση της ΕπΠα, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο τον προηγούμενο Οκτώβριο, τέθηκαν οι βάσεις για την έναρξη υλοποίησης του Προγράμματος, με την έγκριση της μεθοδολογίας και των κριτηρίων επιλογής πράξεων για 10 κατηγορίες δράσεων συνολικού προϋπολογισμού 66,8 εκ. €. Επίσης εγκρίθηκε Οδηγός για τον σχεδιασμό και την υποβολή προτάσεων Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.
Στο διάστημα αυτό, δηλαδή από την προηγούμενη Συνεδρίαση της ΕπΠα, μέχρι σήμερα, δόθηκε προτεραιότητα στην ένταξη «μεταφερόμενων» έργων από το Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020, και συνεχιζόμενων έργων που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ.
Την επόμενη ημέρα των δύο συνεδριάσεων (Παρασκευή, 30 Ιουνίου), θα γίνει επίσκεψη σε έργα, που έχουν υλοποιηθεί ή υλοποιούνται στη Σύρο.
Η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου έχει ως αποστολή να παρακολουθεί την εφαρμογή του Προγράμματος, καθώς και να εγκρίνει την εξειδίκευσή του. Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης είναι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους της διαχειριστικής αρχής του επιχειρησιακού προγράμματος, της εθνικής αρχής συντονισμού, της αρχής πιστοποίησης, των επιτελικών δομών των υπουργείων, εκπροσώπους δημόσιων αρχών και φορέων αρμόδιων για θέματα που σχετίζονται με τις προτεραιότητες και την υλοποίηση του Ε.Π., εκπροσώπους της ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ, της ΜΟΔ ΑΕ, των οικονομικών και κοινωνικών εταίρων και αντιπροσωπευτικών μη κυβερνητικών οργανώσεων. Στην Επιτροπή Παρακολούθησης συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι της αρχής ελέγχου, της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων Επενδύσεων, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, καθώς και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Σύρο
  • Σύρος: Περισσότερες από 1000 γυναίκες ζήτησαν στήριξη από το Συμβουλευτικό Κέντρο μέσα σε μια δεκαετία (βίντεο)
  • Αεροδιακομιδές ασθενών από Σύρο και Σαντορίνη
  • Σύρος: Φόρος τιμής στη δημιουργική πορεία της Ερμούπολης και στους βιομηχάνους που τη στήριξαν (βίντεο)
  • Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που προκαλούσαν φθορές (grafitti) σε δημόσιους χώρους και κτήρια στη Σύρο
  • Αεροδιακομιδές ασθενών από Σύρο και Σαντορίνη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά...
Εξιχνιάστηκαν δέκα διαρρήξεις... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Νοέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

logo2
Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Θλίψη στο νησί – «Έφυγε» από κοντά μας ο Σωτήρης Χουλιάρας (Βίντεο)

Πάρος: Θλίψη στο νησί – «Έφυγε» από...

22 Νοεμβρίου 2025
«Ό,τι Αξίζει» στην Αντίπαρο με την Ίνα Ταράντου - Η ιστορία και οι άνθρωποι του νησιού (trailer)

«Ό,τι Αξίζει» στην Αντίπαρο με την...

23 Νοεμβρίου 2025
Η Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου εκλέχθηκε στην ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Ν.Δ. - Τα συνολικά αποτελέσματα

Η Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου εκλέχθηκε...

24 Νοεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Θρήνος στο Τυμπάκι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου οπλίτη που σκοτώθηκε στη Ρόδο (βίντεο)

Θρήνος στο Τυμπάκι: Σε κλίμα οδύνης...

28 Νοεμβρίου 2025
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Eurogroup

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανακοίνωσε τ...

28 Νοεμβρίου 2025
Β. Κικίλιας για διπλασιασμό επιδόματος ανέργων στη ναυτιλία: «Ικανοποιήσαμε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των ναυτικών» (βίντεο)

Β. Κικίλιας για διπλασιασμό επιδόμα...

28 Νοεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ