Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο

01 Ιουλίου 2023 16:18

Κατασχέθηκαν 55 γραμμ. κοκαΐνης, 86 γραμμ. μεθαμφεταμίνης,

58 γραμμ. κάνναβης, 2.585€, κ.α.

 Συνελήφθησαν χθες (Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, βία κατά υπαλλήλων, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και παράνομη διαμονή στη χώρα, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο πλαίσιο ελέγχου από περιπολούντες αστυνομικούς οι δράστες επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα επιχείρησαν να διαφύγουν και όταν ακινητοποιήθηκαν, από τους αστυνομικούς, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση προκειμένου να ματαιώσουν την προσαγωγή τους.

Κατά τον έλεγχό που τους έγινε και την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία τους, με συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

• Μεθαμφεταμίνη βάρους 86 γραμμαρίων.
• Κοκαΐνη βάρους 55,1 γραμμάριων
• Κάνναβη βάρους 58 γραμμαρίων
• 2.585 ευρώ
• 3 κινητά τηλέφωνα

Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Σημειώνεται ότι οι ναρκωτικές ουσίες βρισκόταν σε μικροσυσκευασίες έτοιμες για διαμοιρασμό.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos