Συλλήψεις στη Μύκονο

21 Ιουλίου 2023 13:07

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 20-07-2023 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος αλλοδαπός γιατί κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Μυκόνου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -149- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) Την 20-07-2023 το απόγευμα 25χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας εγκαταστήσει αυθαίρετες ξύλινες κατασκευές και αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου,

β) Την 20-07-2023 το βράδυ 58χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική σε υπαίθριο χώρο και πέραν του ωραρίου,

γ) Την 21-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες 35χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos