Τραγικό: Στην Μύκονο με γουρούνα και ουίσκι στο χέρι

30 Ιουλίου 2023 22:24

Ανατριχίλα προκαλεί το video από την Μύκονο που έφερε στην επικαιρότητα το Mykonos Live TV…

Ο ανεξέλεγκτος και παραβατικός χειρισμός των ATV, ή γουρούνων, όπως είναι γνωστά, έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των τουριστών και των κατοίκων.

Πέρα από την έλλειψη συμμόρφωσης με τους νόμους και τους κανόνες της οδικής κυκλοφορίας, τα προβλήματα που παρουσιάζονται επίσης σχετίζονται με την απουσία επαρκούς αστυνόμευσης.

Το αποτέλεσμα είναι επικίνδυνες καταστάσεις, όπως η οδήγηση ενώ κρατάς ένα μπουκάλι ουίσκι, ή το να μεταφέρουν περισσότερα άτομα από ό,τι επιτρέπεται, μερικές φορές χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απερίσκεπτη οδήγηση, αλλά και η αδυναμία εφαρμογής των κανονισμών και των προστίμων που αναφέρει ο Κ.Ο.Κ.

Η ασφάλεια στους δρόμους της Μυκόνου και των υπολοίπων νησιών είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους – τουρίστες, κατοίκους, αστυνομία και κράτος. Είναι σημαντικό για όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν δράση για την εξασφάλιση ότι το νησί των ανέμων θα παραμείνει ένα ασφαλές και ευχάριστο μέρος για να επισκέπτεται.

Ο συγκεκριμένος αναβάτης το… τερμάτισε. Φυσικά ουδείς λόγος για μέτρα προστασίας, όπως κράνος κλπ.
Θα τον προστατέψει το… ουίσκι…

newsauto.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos