Κυκλάδες: Προσπάθεια τηλεφωνικής/ηλεκτρονικής εξαπάτησης των προμηθευτών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

21 Αυγούστου 2023 15:20

Όπως τηλεφωνικά ενημερώθηκε η Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε προσπάθεια τηλεφωνικής εξαπάτησης προμηθευτών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο νομό Κυκλάδων με τη χρήση υπαρκτών ονοματεπωνυμικών

στοιχείων υπαλλήλων της Δ/νσης Οικονομικού Κυκλάδων, με σκοπό να αποσπαστούν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών ΙΒΑΝ και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες με διάφορα προσχήματα.

Η Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας εφιστά την προσοχή στους προμηθευτές της Περιφέρειας ότι οι υπάλληλοι της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών δεν ζητούν ποτέ μέσω τηλεφώνου στοιχεία ΙΒΑΝ ή άλλες πληροφορίες αναφορικά με τυχόν πληρωμές ή επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οι συναλλασσόμενοι με την Περιφέρεια προμηθευτές και ανάδοχοι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δίνουν τα στοιχεία τους από το τηλέφωνο, δεδομένου ότι πρόκειται για τηλεφωνική/ηλεκτρονική απάτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos