Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο, Τήνο και Θήρα

06 Σεπτεμβρίου 2023 16:48

Σύλληψη (4) ατόμων για παράνομη εγκατάσταση – (κατασκήνωση) στη Μύκονο

Την 05-09-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 40, 40 και 51 ετών, καθώς και 36χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώων στη Νάξο

Την 05-09-2023 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 65χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε τρία ζώα συντροφιάς (σκύλους) σε αγροτεμάχιο χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας τους.

Σύλληψη ημεδαπού για ρύπανση -υποβάθμιση περιβάλλοντος στην Τήνο

Την 05-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 74χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε απόθεση λυμάτων σε αγροτεμάχιο, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 05-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos