Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

12 Σεπτεμβρίου 2023 18:34

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 11-09-2023 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 58χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε επιχειρήσεις στη Μύκονο

Την 11-09-2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) 25χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε ως υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 32 σετ ομπρελοκαθισμάτων και 3 ξύλινων κατασκευών σε χώρο 500 τ.μ., τοποθετημένα σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων από την ακτογραμμή, καθ’ υπέρβαση σχετικής αδείας,
β) 28χρονη αλλοδαπή γιατί λειτουργούσε ως υπεύθυνη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 42 σετ ομπρελοκαθισμάτων σε χώρο 670 τ.μ. χωρίς άδεια.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο
Την 11-09-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο
Την 12-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos