Πάρος: Συγχαρητήριο μήνυμα προς τα στελέχη του Λιμεναρχείου Πάρου για την επιτυχή έκβαση επιχείρησης και τη σύλληψη δραστών

14 Σεπτεμβρίου 2023 21:00

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων προς τα στελέχη του Λιμεναρχείου Πάρου.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ένωση, συγχαίρει τα στελέχη της Πάρου για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης που διενήργησαν στη Νάουσα και είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό κλεμμένου ιστιοφόρου και τη σύλληψη των δραστών.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του επιτελούμενου από τους συναδέλφους έργου, που νυχθημερόν εργάζονται, με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και περίσσιο φιλότιμο, συγχαίρει τους συναδέλφους του Λιμεναρχείου Πάρου για την συντονισμένη και καλά οργανωμένη επιχείρηση από ξηράς και θαλάσσης και τον εντοπισμό κλεμμένου ιστιοφόρου σκάφους και την σύλληψη των δραστών.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023, ιστιοφόρο σκάφος, σημαίας Γαλλίας, μήκους 12,5 μέτρων, εκλάπη από την Θαλάσσια περιοχή του Πόρου. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε το ανωτέρω σκάφος στον κόλπο του Αγ. Ιωάννη Δέτη στη Νάουσα Πάρου και κατόπιν ολονύχτιας παρακολούθησης του από στελέχη του Λιμεναρχείου Πάρου, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 08-09-2023 αιφνίδια έφοδο επί αυτού και συνελήφθησαν τα επιβαίνοντα στο κλεμμένο ιστιοφόρο άτομα. Πρόκειται για δύο (02) αλλοδαπούς ηλικίας 30 και 53 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύρος, 13-09-2023

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ Γεώργιος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Χρήστος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos