Οι Κυκλάδες με ηγέτη τη Μύκονο κυριάρχησαν στις επιλογές αναζήτησης μέσω της google

18 Δεκεμβρίου 2023 18:34

Κάθε χρόνο, η Google δημοσιεύει τα δεδομένα της «Έτος στην Αναζήτηση», μια αναφορά που δείχνει τι έκαναν οι χρήστες στο Google τους τελευταίους 12 μήνες.

Έχουμε μια αποκλειστική ματιά στην ενότητα ταξιδιών των δεδομένων – τους προορισμούς που κάνατε το Google περισσότερο φέτος.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις χώρες με τις περισσότερες google για ταξίδια το 2023. η λίστα δημοσιοποιήθηκε από το Conde Nast Traveller που ανέφερε: "Από το ασβεστωμένο νησί της Μυκόνου με τα κτίρια σε κυβάκια ζάχαρης η Ελλάδα είναι ο προορισμός που συνεχίζει να δίνει".

Το "Νησί των Ανέμων" ξεχώρισε πρόσφατα και στη συλλογή του Condé Nast Traveler με τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη το 2024 που είχε επίσης συμπεριλάβει την Πάρο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη που, όπως σημείωσε, κυριάρχησαν μαζί με άλλους προορισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "με όμορφα γαλανόλευκα σκηνικά, συναρπαστικά παραλιακά κλαμπ και νυχτερινά κέντρα και απαράμιλλα ψώνια".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos