Δήμος Θήρας: Πρόσληψη 2 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

04 Ιανουαρίου 2024 16:23

Ο Δήμαρχος θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Θήρας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.thira.gov.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση-υπεύθυνηδήλωση και να την υποβάλουν από την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 έως και τηνΤρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Θήρας, Φηρά Θήρας Τ.Κ 84700, απευθύνοντάς την στη Μονάδα Ανθρώπινου
Δυναμικού του Δήμου Θήρας υπόψιν κας Άννας Αργυρού (τηλέφωνο επικοινωνίας:
2286360142/141/157).

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων και την κατάταξη των υποψηφίων στην ανακοίνωση που έχει στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.thira.gov.gr.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos