Το Conde Nast Traveller ξεχωρίζει τη Μήλο και επιλέγει τα ελληνικά νησιά για το 2024

08 Ιανουαρίου 2024 11:25

Η Μήλος και η Μύκονος κερδίζουν τις προτιμήσεις των συντακτών του Conde Nast traveler για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με λίστα προτίμησης των συντακτών που δημοσιοποίησε το έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό παγκόσμιας εμβέλειας. Η Sophie Knight , στο κείμενο με τίτλο «Mykonos and Milos Greece» ξεχωρίζει τα δύο νησιά και γράφει:

«Η Μήλος ήταν στη λίστα μου εδώ και χρόνια και αυτό το καλοκαίρι επιτέλους θα τα επισκεφτώ. Με ελκύουν οι ασβεστώδεις λευκοί βράχοι και τα τιρκουάζ νερά της παραλίας Σαρακίνικο. Πρώτα θα πετάξουμε στη Μύκονο, το πιο ζωντανό νησί των Κυκλάδων. Κλείσαμε κρεβάτια για την ημέρα σε beach club, όπου θα απολαύσουμε ηλιοβασιλέματα υπό τον ήχο της θάλασσας και DJs. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα πάρουμε το τρεισήμισι ώρες φέρι για το πιο ήσυχο ηφαιστειακό νησί της Μήλου. Υπάρχουν πολλά σημεία για επίσκεψη, απόκρημνοι βράχοι με μυστικές παραλίες και πολύχρωμα ψαροχώρια. Μεταξύ της εξερεύνησης, της απόλαυσης σε φρέσκα θαλασσινά και της βαρκάδας, θα ξοδεύω το μερίδιο του χρόνου μου πέφτοντας σε μια ξαπλώστρα χαζεύοντας τις ακτίνες του ήλιου».
Σε δεύτερο δημοσίευμα του Δεκεμβρίου το περιοδικό κατατάσσει τη Μήλο στην πρώτη σειρά προτίμησης στα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη επίσης το καλοκαίρι και ακολουθούν η Ύδρα, η Σίφνος, η Σαντορίνη, η Σύρος, η Φολέγανδρος, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Νάξος, η Κεφαλονιά, η Άνδρος, η Σέριφος, η Μύκονος, η Ζάκυνθος, η Αμοργός, οι Παξοί, η Λευκάδα, η Ιθάκη, η Τήνος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Σύμη, η Αστυπάλαια, η Σκιάθος, η Αίγινα, το Καστελόριζο, η Αντίπαρος, η Λέρος και οι Σπέτσες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos