Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο, Νάξο και Μήλο

10 Φεβρουαρίου 2024 12:59

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 09-02-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 69χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή, απείθεια, εξύβριση, απειλή και διατάραξη Υπηρεσίας στην Μήλο Την 09-02-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 56χρονη αλλοδαπή η οποία αφαίρεσέ πορτοφόλι από 95χρονη ημεδαπή.

Επίσης κατά την προσαγωγή της διατάραξε την ομαλή λειτουργία της Αστυνομικής Υπηρεσίας, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Νάξο Την 09-02-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 16χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 09-02-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos