Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δωρόθεου Β’ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

10 Απριλίου 2024 18:49

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Απριλίου ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β’,Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μυκόνου, Μήλου, Σίφνου, Σερίφου, Κιμώλου, Κύθνου, Φολεγάνδρου, Σικίνου.

Τον Μητροπολίτη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος ξενάγησε τον Σεβασμιότατο στην έδρα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο κτήριο Πρασσακάκη που αποτελεί το πρώτο αστικό νεοκλασικό σπίτι της χώρας, και του παρουσίασε το έργο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου σε όλο το νομό.

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος αναφερόμενος στην επισκευή και αναπαλαίωση από το Επιμελητήριο του κτηρίου Πρασακάκη δήλωσε πως αποτελεί μια χειρονομία αγάπης στον πολιτισμό και την ιστορία. Παράλληλα εξήρε το έργο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και τη σημασία τους για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της νησιωτικότητας, που βιώνουν οι κάτοικοι των νησιών μας διαχρονικά. Τόνισε δε πως οι δυσκολίες αυτές αντιμετωπίζονται με συνέργειες και τη σύμπραξη φορέων και θεσμών, θέση την οποία υποστήριξε και ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος αναφερόμενος και στις πρόσφατες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας με όλους τους φορείς σε καίρια θέματα που απασχολούν τις Κυκλάδες. Στο πλαίσιο αυτό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτηςκ. Δωρόθεος Β’ δήλωσε ότι βρίσκεται διαχρονικά κοντά στο Επιμελητήριο Κυκλάδων με αγάπη και είναι πρόθυμος να παράσχει την υποστήριξή του όπου χρειαστεί, στο μέτρο των δυνάμεών του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos