Άμεση αντίδραση του Υπουργείου στην Ερώτηση Βουλευτή για το κτίριο της ΔΟΥ Θήρας

19 Απριλίου 2024 22:45

Σήμερα Παρασκευή 19η Απριλίου 2024, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Προμηθειών και Κτιριακών Υποδομών της ΑΑΔΕ, προέβη σε επιτόπια αυτοψία ελέγχου του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται η Δ.Ο.Υ και το Τελωνείο Θήρας.

Η αυτοψία αποτελεί την άμεση αντίδραση του αρμόδιου υπουργείου στην ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 4294/12.04.2024 που κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ κος Μάρκος Εμμ. Καφούρος στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου στην οποία στηλιτεύθηκε η εξόχως προβληματική εικόνα αλλά και η επικινδυνότητα που παρουσιάζει σήμερα το κτίριο της Δ.Ο.Υ Θήρας.
Η αναφερόμενη αυτοψία αποδεικνύει ότι ο Βουλευτής παραμένει στη πράξη δίπλα στις νησιωτικές κοινωνίες των Κυκλάδων και τα προβλήματα με στόχο την εξεύρεση λύσεων σε συνεργασία με τους τοπικούς δημοτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς καθώς και την βούληση του Υπουργείου Οικονομικών και της Κυβέρνησης για την επίλυση σοβαρών θεμάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos