Μύκονος: «Χτενίζουν» το νησί για να βρουν τον δράστη της φονικής συμπλοκής - 15 προσαγωγές

11 Μαϊος 2024 15:50

Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή έξω από μπαρ του νησιού.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά στη Μύκονο, σε άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδας Πακιστανών έξω από μπαρ του νησιού ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον δράστη με τις Αρχές να προχωρούν μέχρι στιγμής σε 15 προσαγωγές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φαίνεται πως οι αστυνομικές Αρχές του νησιού έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο ως δράστη της φονικής συμπλοκής μεταξύ 25 ατόμων με τον έναν νεκρό και τον έναν σοβαρά τραυματία, το οποίο αναζητούν και κάνουν ελέγχους τόσο στο λιμάνι όσο και στο αεροδρόμιο για να αποκλειστεί η πιθανότητα να διαφύγει από το νησί.

Το χρονικό της φονικής συμπλοκής
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 11 το βράδυ κοντά σε κλαμπ του νησιού. Αφορμή για τη συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών ήταν ένας καβγάς που είχε γίνει το πρωί της ίδιας μέρας ανάμεσα στα θύματα, τον νεκρό και τον τραυματία δηλαδή και σε μία άλλη ομάδα ομοεθνών τους Πακιστανών.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το βράδυ σε χώρο που υπάρχουν κάποια καταλύματα κοντά σε αυτό το κλαμπ και ακολούθησε συμπλοκή. Κάποια στιγμή βγήκαν μαχαίρια και δυστυχώς ένας άνδρας έπεσε νεκρός και ένας δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά. Έχουν γίνει 15 προσαγωγές ατόμων και εξετάζεται αν πήραν μέρος στη συμπλοκή. Μέχρι τώρα θεωρείται ότι οι επτά από αυτούς θα συλληφθούν τόσο για τη συμπλοκή όσο και για άλλα αδικήματα που αφορούν παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί αλλοδαπών και περί ναρκωτικών.

Oι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν ελέγχους στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης του ανθρωποκτονίας.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

dnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos