Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα και Νάξο

25 Μαϊος 2024 16:09

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Θήρα

Την 23-05-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -1- έτους για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο
Την 24-05-2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
Την 24-05-2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονος αλλοδαπός γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα
Την 24-05-2024 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 25 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Σύρο
Την 24-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos