Συλλήψεις σε Νάξο και Θήρα

30 Μαϊος 2024 17:29

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 29-05-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Νάξο
Την 29-05-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 37 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση,

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά, οπλοκατοχή και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Θήρα
Την 29-05-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του ρόπαλο, -28-γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και επίσης διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας. Η ναρκωτική ουσία και το ρόπαλο κατασχέθηκαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos