Στη Μήλο και τη Σίφνο με την Αν. Υπουργό Υγείας, ο Φίλιππος Φόρτωμας

03 Ιουνίου 2024 21:54

Επίσημη περιοδεία στη Σίφνο και τη Μήλο με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας & Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς του κόμματος, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στη Σίφνο, συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο κ. Μαρία Ναδάλη, από την οποία ενημερώθηκαν εκτενώς για τα θέματα προτεραιότητας που αφορούν το νησί αλλά και για τις ανάγκες κυρίως για ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα της Υγείας. Στη συνάντηση που είχαν με πολίτες, τόσο ο κ. Φόρτωμας όσο και η κ. Αγαπηδάκη, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να καταγράψουν θέματα που χρειάζονται επιπλέον προσοχή, ενώ ταυτόχρονα, έγιναν δέκτες θερμής υποδοχής από την τοπική κοινωνία.

Στη Μήλο πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Υγείας Μήλου, κ. Κώστα Μακρή, καθώς και τον Διοικητή της ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό, από τους οποίους ενημερώθηκαν για όλα τα τρέχοντα θέματα. Στη συνέχεια το κλιμάκιο παρέστη στην υπογραφή συμβάσεων αναβάθμισης και ανακαίνισης με το ΤΑΙΠΕΔ για τα Κέντρα Υγείας Μήλου, Άνδρου, Πάρου, Τήνου και Ίου και στην ανοιχτή συζήτηση - διάλογο με τους κατοίκους του νησιού για το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας « ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ».

Με το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει δώσει από την αρχή της θητείας της αλλά και κατά τα διάρκεια και μετά της πανδημίας, μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της Υγείας, στηρίζοντας ουσιαστικά προσωπικό, δομές και υπηρεσίες. Στις Κυκλάδες, έχουν γίνει αρκετά βήματα αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα και σας διαβεβαιώνω πως είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Πρωθυπουργού και σε συνεργασία με το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Υγείας. Η μάχη είναι μεγάλη και καθημερινή για τα νησιά μας και θα τη δώσουμε μαζί».

fortoma3001

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos