Συλλήψεις σε Σύρο, Μύκονο, Νάξο

06 Ιουνίου 2024 17:53

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Σύρο

Την 05-06-2024 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με λάμα -11- εκατοστά. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο
Την 05-06-2024 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 19χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο

Την 05-06-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 30χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,3- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή πάστας.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Σύρο
Την 05-06-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης , δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 35 ετών (γυναίκα και άνδρας), γιατί στο πλαίσιο ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -12,2- γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 05-06-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 64χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos