Η Νάξος έτοιμη για το καλοκαίρι, έρχεται και το Food Experience Graviera Naxos!

07 Ιουνίου 2024 18:01

Η Νάξος είναι πανέτοιμη για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν που ξεκίνησε ήδη, όπως διαβεβαίωσαν, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντεβού με την επικαιρότητα» του Blue Sky, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης.

«Αυτή τη στιγμή, η πληρότητα στη Νάξο αγγίζει το 50-60%. Συνεχίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία, δεδομένου ότι υπάρχουν το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όλοι στη Νάξο είναι έτοιμοι για τη φετινή σεζόν. Τον Μάιο είχαμε σχεδόν τον ίδιο κόσμο με πέρυσι. Για τον Ιούνιο, ελπίζουμε πως θα έχουμε τα ίδια ποσοστά με την περυσινή χρονιά, ενώ για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο προβλέπουμε πληρότητα 90-95%. Οι Ναξιώτες φημίζονται για τη φιλοξενία τους! Προσκαλούμε τους Έλληνες τουρίστες να επισκεφθούν τη Νάξο! Είναι ένα νησί οικογενειακό και φτηνό, με υπέροχη γαστρονομία και επιλογές για όλα τα βαλάντια!», είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Καπούνης.

Συνεχίζοντας, προανήγγειλε τη διεξαγωγή, το τριήμερο 14-16 Ιουνίου, του 6ου Food Experience Graviera Naxos! «Το φετινό Food Experience θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Θα έλθουν σεφ από την Ιταλία και θα μαγειρέψουν. Για να δούμε, ποια είναι καλύτερη: η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου ή η παρμεζάνα; Οι περίπου 70 καλεσμένοι μας, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, σεφ, κ.ά., θα γευθούν τα πιάτα που θα ετοιμάσουμε. Επίσης, φέτος το τιμώμενο νησί, μαζί με τη Νάξο, θα είναι η Δονούσα, την οποία και θα επισκεφθούμε στο πλαίσιο της εκδήλωσης», αποκάλυψε ο Δ. Καπούνης.

Από την πλευρά του, ο Σ. Καπίρης στάθηκε, μεταξύ άλλων, στα εξής: «Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που Θεσσαλονίκη και Νάξος συνδέονται με απ' ευθείας πτήση – έχουν έλθει και οι πρώτες πτήσεις και είναι γεμάτα τα αεροπλάνα! Όσον αφορά στα πλοία, αυτή τη στιγμή ακόμη δεν υπάρχει πληρότητα, πιστεύουμε ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα έχουμε πληρότητα. Τα πλοία κοντεύουν να γεμίσουν. Όσον αφορά στις φετινές ευρωεκλογές, πάντως, δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για μετακίνηση ψηφοφόρων στο νησί».

{https://www.youtube.com/watch?v=KHtMlKjV7Tw}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos