Συλλήψεις στις Κυκλάδες

13 Ιουνίου 2024 15:45

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 12-06-2024 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου

• Την 12-06-2024 πρώτες πρωινές ώρες, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου
• Την 13-06-2024 πρώτες πρωινές ώρες, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Κατασχέθηκαν -2- συσκευές ενίσχυσης και επεξεργασίας ήχου.

Σύλληψη ατόμων για Λ.Ε.Π.Ν , διατάραξη οικιακής ειρήνης και Παραβίαση Περιοριστικών Όρων Διαμονής

Την 12-06-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 33χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαπές ηλικίας 33 και 17 ετών, γιατί εγκαταστάθηκαν παράνομα σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο προκαλώντας ρύπανση στον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης οι δύο 33χρονοι παραβίασαν περιοριστικούς όρους υποχρέωσης διαμονής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos