Συλλήψεις σε Θήρα, Τήνο και Μύκονο

20 Ιουνίου 2024 13:52

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 19-06-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 27χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -2,1- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπής για εμπορία ανθρώπων, και έκθεση στη Μύκονο

Την 19-06-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 43χρονη αλλοδαπή η οποία χρησιμοποιούσε – εκμεταλλευόταν επιτηδευμένα ανήλικο παιδί, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να της προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στην Τήνο
Την 19-06-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 37χρονη ημεδαπή γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν -57- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή. (Επισυνάπτεται φωτογραφία)

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε επιχείρηση στη Μύκονο
Την 19-06-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 33χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων χωρίς άδεια.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σύρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο οδικό δίκτυο της Σύρου λόγω διεξαγωγής του τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Stoiximan AegeanBall Festival».

Συγκεκριμένα το Σάββατο 29-06-2024 και Κυριακή 30-06-2024 κατά τις από ώρες 18.00’ έως 24:00’ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων
• Περιμετρικά της Πλατείας Μιαούλη έως το κηπάριο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου
• Στα δύο ρεύματα της οδού Ελ. Βενιζέλου από τη διασταύρωση με την οδό Στ. Πρωίου έως το ύψος με τη διασταύρωση Κ. Καραμανλή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos