Συλλήψεις στις Κυκλάδες

13 Ιουλίου 2024 00:45

Στη σύλληψη 10 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για αδικήματα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομες οικοδομικές εργασίες, ναρκωτικά, κακομεταχείριση ζώων, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και παραβάσεις σε καταστήματα.

Οι παραπάνω συλλήψεις έγιναν στα νησιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο, Σίφνο και Τήνο.

Αναλυτικότερα:

Σαντορίνη

Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Την 10-07-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 45χρονος ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 33χρονης κατά τη διάρκεια παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Την 11-07-2024 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 59χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

Την 11-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 43χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -22- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 11-07-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Μύκονος

Σχηματισμός δικογραφίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Την 11-07-2024 από την Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 27χρονης ημεδαπής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για ναρκωτικά και παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Την 11-07-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας και διέμενε παράνομα στην Χώρα μας. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11,1- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και -4,8- γραμμ. κοκαΐνης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα

Την 12-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Νάξος

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώων

Την 11-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε δύο ζώα συντροφιάς (σκύλους) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

Σίφνος

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

Την 11-07-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2,6- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Τήνος

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα

Την 12-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos