Συλλήψεις στις Κυκλάδες

13 Ιουλίου 2024 16:46

Στη σύλληψη 10 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για παράνομες οικοδομικές εργασίες και παραβάσεις σε καταστήματα.

Οι παραπάνω συλλήψεις έγιναν στα νησιά, Σαντορίνη, Σύρο και Τήνο

Αναλυτικότερα:

Σύρος

Σύλληψη (3) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Την 12-07-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης 64χρονη ημεδαπή (ιδιοκτήτρια) και δύο αλλοδαποί ηλικίας από 35 και 39 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σαντορίνη
Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα

Την 13-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 29 ετών και 28χρονος αλλοδαπός οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέραν του ωραρίου.

Τήνος
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα

Την 13-07-2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos