Σίφνος: αποκόπηκε o κάβος με αποτέλεσμα την πτώση οχήματος με τους επιβαίνοντές του στην προβλήτα Κύριο

20 Ιουλίου 2024 14:07

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σίφνου, ότι κατά την επιβίβαση στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “CHAMPION JET 2” σημαίας Κύπρου, πριν τον απόπλου του για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου και ενώ το πλοίο ήταν προσδεμένο στην προβλήτα, αποκόπηκε ο δεξιός πρυμναίος κάβος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο κάβος χτύπησε ένα δίκυκλο όχημα με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες με αποτέλεσμα την πτώση του οχήματος με τους επιβαίνοντές του στην προβλήτα.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου οι ημεδαποί δήλωσαν καλά στην υγεία τους, ενώ διαπιστώθηκαν υλικές ζημιές στο δίκυκλο όχημα τους. Ακολούθως οι ημεδαποί επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό τη Μήλο όπου, μετά τον κατάπλου στον λιμάνι, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου προς ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια εξήλθαν χωρίς περαιτέρω νοσηλεία. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos