Συλλήψεις στις Κυκλάδες

22 Ιουλίου 2024 15:39

Στη σύλληψη 15 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων για παράνομη εγκατάσταση – (κατασκήνωση) και μη έκδοση ταυτότητας, έκθεση ανήλικο σε κίνδυνο και κλοπή.

Οι παραπάνω συλλήψεις έγιναν στα νησιά, Πάρο και Μύκονο.

Αναλυτικότερα:

* Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου δεκατρείς ημεδαποί ηλικίας από 13 και 44 ετών (7 άνδρες – 5 γυναίκες) οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε τέσσερις από αυτούς δεν είχαν προβεί σε έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και σε βάρος της 44χρονης εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου με ποινή φυλάκισης 3 μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.

* Χθες Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 30χρονη ημεδαπή γιατί επέτρεπε σε ανήλικο τέκνο της να
περιφέρεται χωρίς εποπτεία ενηλίκου, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία.

* Χθες Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας, αφαίρεσε τσαντάκι που περιείχε 840€ από 25χρονο αλλοδαπό εντός κέντρου διασκέδασης. Τα αναιρεθέντα αντικείμενα-χρήματα κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos