Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

24 Ιουλίου 2024 20:10

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στη Θήρα

Την 22-07-2024 από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε στην κατοχή του και χρησιμοποιούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 02-03-2023. Επιπρόσθετα όπως διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής Το όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 23-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
Την 23-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Θήρα
Την 23-07-2024 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στην Αντίπαρο
Την 23-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Αντίπαρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αντιπάρου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 28 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο
Την 24-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos