Συλλήψεις στις Κυκλάδες

26 Ιουλίου 2024 19:37

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 25-07-2024 το πρωί συνελήφθη στον αερολιμένα της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη

ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Νάξο
Την 24-07-2024 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 63χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε εγκλωβισμένο πτηνό που ανήκει στην άγρια πανίδα.

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και ναρκωτικά στη Θήρα

Σε συνέχεια του από 25-07-2024 ενημερωτικού δελτίου αδικημάτων & συμβάντων σχετικά με σύλληψη 23χρονου για εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, στο πλαίσιο αστυνομικής ερευνάς βρέθηκαν σε χώρο της κατοικίας του και κατασχέθηκαν -1,4- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο
Την 26-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos