Μύκονος: Ο ρόλος της 26χρονης DJ στη διακίνηση ναρκωτικών -Ο τιμοκατάλογος και ο «ντελιβεράς» της οργάνωσης

30 Ιουλίου 2024 14:11

Ως κάλυψη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο λειτουργούσε η 26χρονη εντυπωσιακή DJ από την Πολωνία, που συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η νεαρή συνόδευε τον 40χρονο ομοεθνή της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό, στα κοσμικά στέκια στα ραντεβού τους με τους υποψήφιους πελάτες τους.

DJ mykonos3.jpg

Λόγω της ιδιότητάς της ως DJ δικαιολογούσε την μακρά παραμονή της στο νησί και φρόντιζε να εκτελεί χρέη συνοδού κατά την πραγματοποίηση των αγοραπωλησιών, μέχρι την τελική συνάντηση με τον αγοραστή.

Μύκονος: Ο τιμοκατάλογος, ο «ντελιβεράς» και ο τρόπος μεταφοράς των ναρκωτικών
Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε το περασμένο Σάββατο, κινούνταν στα διάσημα στέκια της ξέφρενης διασκέδασης, με το επίκεντρο της δράσης του να είναι η εντυπωσιακή κατοικία τους στην Ψαρού.

 

Αρχηγός της ήταν ο 40χρονος σύντροφος της DJ, ο οποίος συντόνιζε τις πωλήσεις, επικοινωνώντας με τους υποψήφιους αγοραστές μέσω εφαρμογής. Μάλιστα, έστελνε και μήνυμα με τιμοκατάλογο, προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει τα ναρκωτικά που επιθυμεί.

mykonos timokatalogos.jpg

Το τρίτο άτομο που συνελήφθη είχε τον ρόλο του «ντελιβερά». Πρόκειται για το άτομο που συναντούσε τους αγοραστές σε πολυσύχναστα μαγαζιά της Μυκόνου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Μάλιστα, είχε μαζί του κι ένα πλαστικό κουτί, που προσομοίαζε με εξάρτημα αυτοκινήτου, στο οποίο απέκρυπταν τις ναρκωτικές ουσίες, δυσχεραίνοντας με αυτό τον τρόπο τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών σε περίπτωση ελέγχου.

mykonos kouti 2.jpg

Η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης
Όλα ξεκίνησαν έπειτα καταγγελία για άτομο που κινούνταν στη Μύκονο με μαύρο όχημα και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες, με το φινάλε να έρχεται με τις τρεις συλλήψεις.

Συνολικά από την κατοχή τους και από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκαν:

mykonos autokinito.jpg

όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσε το βασικό μέλος της οργάνωσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών,
ζυγαριά,
65.880 ευρώ,
17.166 δολάρια ΗΠΑ,
240 λίρες Αγγλίας,
43,22 γραμμάρια κοκαΐνης,
8,61 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,
212 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού,
πληθώρα χαπιών και τρίμματα ecstasy διάφορων χρωμάτων και
πληθώρα πλαστικών καψουλών ναρκωτικής ουσίας MDMA.

{https://www.youtube.com/shorts/Y4a6i4khmDg?feature=share}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos