Συλλήψεις στις Κυκλάδες

01 Αυγούστου 2024 20:06

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σίφνο

Την 30-07-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 24χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,3 γραμμ. κάνναβη.
Σύλληψη

ημεδαπού για κλοπή στην Ίο
Την 31-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Ιητών, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας προϊόντα αξίας 600€ από κατάστημα που παραβίασε. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο (κόφτης μετάλλων) και τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο
Την 31-07-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 35 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Αυστρία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπών για παρακώλυση συγκοινωνιών στη Μύκονο
Την 31-07-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρείς αλλοδαποί ηλικίας 24, 24 και 33 ετών οι όποιοι ακινητοποίησαν/εγκατέλειψαν τετράχρονη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν στη μέση επαρχιακής οδού, ένεκα διαπληκτισμού με οδηγό άλλου οχήματος, προκαλώντας εκτεταμένη διατάραξη στη δημόσια συγκοινωνία. Επίσης, εξύβρισαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

Σύλληψη ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Μύκονο
Την 30/31-07-2024 απογευματινές και πρώτες πρωινές ώρες αντίστοιχα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 45 ετών γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ τα οποία αναπαράγονταν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos