Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. με το καΐκι στο Κάτω Κουφονήσι για το παράνομο κάμπινγκ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Επιβλήθηκαν πρόστιμα - Οι παράνομοι κατασκηνωτές κατά τις αναφορές συχνά αφήνουν σκουπίδια, προκαλούν ζημιές στη βλάστηση και δημιουργούν προβλήματα στους ντόπιους κατοίκους.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν αναλάβει δράση στο Κάτω Κουφονήσι για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του παράνομου κάμπινγκ, το οποίο έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας, σύμφωνα με καταγγελίες των τοπικών αρχών περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα.

{https://youtu.be/pyauf7Z7BbA}

Αστυνομική επιχείρηση στα Κουφονήσια

Το Κάτω Κουφονήσι είναι γνωστό για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του και την τουριστική του αξία. Ωστόσο, η αύξηση των παράνομων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του κάμπινγκ, έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες.

Οι παράνομοι κατασκηνωτές κατά τις αναφορές συχνά αφήνουν σκουπίδια, προκαλούν ζημιές στη βλάστηση και δημιουργούν προβλήματα στους ντόπιους κατοίκους.

astynomiki epixeirhsh koufonhsia 1

astynomiki epixeirhsh koufonhsia 2

astynomiki epixeirhsh koufonhsia 3

astynomiki epixeirhsh koufonhsia 4

astynomiki epixeirhsh koufonhsia 5

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει εφόδους στο Κάτω Κουφονήσι με στόχο να εντοπίσει και να απομακρύνει τους παράνομους κατασκηνωτές. Οι έλεγχοι είναι εντατικοί και περιλαμβάνουν περιπολίες και επιθεωρήσεις σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Η αστυνομία συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές και μάλιστα η μετακίνησή τους στο νησί γίνεται με τα καΐκια της τοπικής γραμμής καθώς δεν διατίθεται άλλο μέσο για τις μετακινήσεις τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos