Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

05 Αυγούστου 2024 17:51

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 03-08-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 41χρονός ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε επιχείρηση στη Μύκονο
Την 03-08-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 60χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων καθ’ υπέρβαση σχετικής άδειας.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Κουφονήσι
Την 03-08-2024 το απόγευμα συνελήφθη στο Κουφονήσι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κουφονησίου, 43χρονος ημεδαπός γιατί με χρήση κινητού τηλεφώνου προέβη στην καταγραφή και αποθήκευση προσωπικών στιγμών τρίτων προσώπων. Κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φορητός υπολογιστής.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο
Την 03-08-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονός αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4,7- γραμμ. φυτικής κάνναβης.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα
Την 03-08-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Ίο
Την 04-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 19χρονός ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- γραμμ. κοκαΐνης και -2,2- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης..

Σύλληψη αλλοδαπού για οπλοκατοχή στη Μύκονο
Την 04-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι κατείχε πτυσσόμενο ράβδο (γκλοπ) μήκους -63- εκ., το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Κύθνο
Την 04-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράβαση σε επιχείρηση στη Νάξο
Την 04-08-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 51 ετών γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις στις οποίες καταλάμβαναν τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καθ’ υπέρβαση σχετικής αδείας, κατά περίπτωση.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 05-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 53χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα
Την 05-08-2024 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos