Σαντορίνη: Μαχαίρωμα με έναν τραυματία σε καβγά

07 Αυγούστου 2024 10:35

Λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίος ο άγριος διαπληκτισμός που ξέσπασε -άγνωστι για ποιον λόγο- μεταξύ δυο Ελλήνων που παραθερίζουν στην Σαντορίνη, καθώς δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και ο ένας έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε με αυτό τον άλλον, τραυματίζοντάς τον.

Oπως αναφέρει το protohema.gr, ως δράστης της αιματηρής επίθεσης που έγινε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μπροστά στα μάτια δεκάδων μαρτύρων το απόγευμα της Δευτέρας, φέρεται ένας 57χρονος ο οποίος συνεπλάκη με έναν 35χρονο και τον τραυμάτισε με το μαχαίρι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του και παρέμεινε για νοσηλεία.

Εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας και κατονόμασε ως δράστη τον 57χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε το μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών με το οποίο τραυμάτισε τον 35χρονο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos