Σύλληψη Πλοιάρχων Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίων στο Κουφονήσι και στη Μήλο

Τις απογευματινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη του Λιμενικού Φυλάκιου Κουφονησίου προέβησαν στη σύλληψη ενός ημεδαπού Πλοιάρχου-ιδιοκτήτη ενός επιβατηγού-τουριστικού (Ε/Γ-Τ/Ρ) πλοίου.

Συγκεκριμένα, διενεργήθηκε καταμέτρηση των επιβατών του πλοίου στο λιμάνι του Κουφονησίου, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν εξήντα τέσσερις (64) αντί των πενήντα οκτώ (58) που προβλέπεται στο Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του πλοίου. Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν στον Πλοίαρχο οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις κατά το άρθρο 44 του Κ.Δ.Ν.Δ.

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Μήλου προέβησαν στη σύλληψη ενός 71χρονου ημεδαπού Πλοιάρχου και ενός 51χρονου αλλοδαπού Πλοιάρχου (υπήκοος Ουγγαρίας) δύο (02) επιβατηγών-τουριστικών (Ε/Γ-Τ/Ρ) πλοίων, για παράβαση του άρθρου 291 Π.Κ. ¨Διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών¨, ενώ εκτελούσαν περιηγητικούς πλόες στη Μήλο. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ατόμου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos