Μύκονος: Συνελήφθη οδηγός «πειρατικού» transfer για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών – Τους πρόσφερε 200 ευρώ για να… πιούν καφέ

Στη σύλληψη ενός οδηγού υπερπολυτελούς τζιπ προχώρησαν αστυνομικοί στη Μύκονο, καθώς φέρεται να έκανε μεταφορές τουριστών επί πληρωμή χωρίς να έχει την σχετική άδεια.

Μετά από έλεγχο, οι άνδρες της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για «πειρατικό» transfer, αφού δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να μεταφέρει κόσμο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο οδηγός φέρεται να πρόσφερε 200 ευρώ στους αστυνομικούς για να πιούν, όπως τους είπε, έναν καφέ, αλλά επί της ουσίας για να κάνουν τα στραβά μάτια.

Οι ένστολοι όχι μόνο έκοψαν κλήση, αφαίρεσαν τις πινακίδες και κατέσχεσαν το όχημα, αλλά τού πέρασαν και χειροπέδες για απόπειρα δωροδοκίας.

Πλέον στη Μύκονο είναι αισθητή η παρουσία της αστυνομίας και οι έλεγχοι γίνονται όλο το 24ωρο, ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας στην κοινωνία και στους επιχειρηματίες του νησιού, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos