Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας

19 Αυγούστου 2024 11:59

Συνελήφθησαν 6 γυναίκες οι οποίες εργάζονταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς πιστοποιητικά και κατά περίπτωση εκδίδονταν

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας εξιχνιάστηκε, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, υπόθεση μαστροπείας και συνελήφθησαν έξι άτομα.

Πρόκειται μια ημεδαπή υπεύθυνη λειτουργίας το καταστήματος και πέντε αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 32 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράβασης της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα και της παράνομης παραμονής στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ότι, εργαζόμενες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προβαίνουν σε ερωτικές συνευρέσεις με ενδιαφερόμενους πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες μετέβησαν στο κατάστημα, όπου ένας από αυτούς έπειτα από συνεννόηση και αφού κατέβαλε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200€ καθοδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

Άμεσα ενημερώθηκαν στελέχη που συμμετείχαν στην αστυνομική δράση και επενέβησαν προσάγοντας τις εμπλεκόμενες.

Το προσημειωμένο χρηματικό πόσο, καθώς και επιπλέον 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι, οι συλληφθείσες δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας και τρεις από αυτές διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos