Σαντορίνη: Λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής μέσα σε μπαρ - Η μυστική επιχείρηση της αστυνομίας

Οι πελάτες προχωρούσαν σε ερωτικές συνευρέσεις με τις αλλοδαπές που δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχε μετατραπεί ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Σαντορίνη, όπου η Ελληνίδα υπεύθυνη λειτουργίας είχε διαμορφώσει κατάλληλα έναν χώρο του καταστήματος μακριά από τα περίεργα βλέμματα, για να παρέχουν ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής στους μυημένους θαμώνες πέντε αλλοδαπές εργαζόμενες.

Η πληροφορία ότι στο κατάστημα λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής και οι πελάτες προχωρούσαν σε ερωτικές συνευρέσεις με τις αλλοδαπές που δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας, έφτασε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας και ένας από αυτούς εμφανίστηκε στην υπεύθυνη ως πελάτης.

Αφού κατέβαλε το ποσό των 200 ευρώ που είχε προσημειωθεί, οδηγήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές. Τότε, επενέβησαν οι συνάδελφοί του που πέρασαν χειροπέδες στις πέντε αλλοδαπές ιερόδουλες τρεις από τις οποίες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και στην Ελληνίδα υπεύθυνη και κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χρήματα μαζί με άλλα 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης.

Σε βάρος των έξι γυναικών ηλικίας 20 ως 32 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα και παράνομη παραμονή στη χώρα, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos