Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

20 Αυγούστου 2024 13:57

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 19-08-2024 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 31 και 35 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία και τη Νορβηγία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (4) άτομα για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα
Την 19-08-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 45χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 42, 51 και 51 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 19-08-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα
Την 20-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο
Την 20-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονός αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos