Άνδρος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα – «Είχε πέσει κάτω κι έβγαζε αίμα από το κεφάλι»

Ανείπωτος θρήνος για τον 22χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Άνδρο, όταν η γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε σε γκρεμό.

Ο πατέρας του 22χρονου συντετριμμένος από τον φριχτό θάνατο του παιδιού του, περιγράφει στο newsit.gr τις τραγικές στιγμές του τροχαίου δυστυχήματος στην Άνδρο.

«Πάω για χειρουργείο στο χέρι μου. Ανεβαίναμε μία ανηφόρα, έκανα λίγο δεξιά για να περάσει κάποιος γιατί δεν ήθελα να τους καθυστερώ από πίσω μου. Πήγαινα με 20χλμ. και κάνει μια έτσι η γουρούνα και μας ρίχνει στα δύο μέτρα που ήταν ένας γκρεμός, 5 μέτρα βάθος κάτω σε έναν τσιμεντένιο δρόμο.

Πέσαμε στον γκρεμό κατευθείαν. Εγώ είχα χτυπήσει, είχα σπάσει το χέρι μου και παιδί είχε πέσει κάτω και έβγαζε αίμα από το κεφάλι».

Το τραγικό περιστατικό έγινε γύρω στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής (23/08/2024) όταν η γουρούνα με τους δυο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας στο δρόμο από το Μπατσί προς τη Χώρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων. Από την πτώση, τραυματίστηκαν ο πατέρας στο χέρι και ο γιος στο κεφάλι.

Δυο οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι και ανέσυραν τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ελικόπτερο για επείγουσα αεροδιακομιδή του 22χρονου που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, όμως τελικά ακυρώθηκε καθώς ο νεαρός δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos