Οι περιοχές «φιλέτα» της Μυκόνου που βγαίνουν στο «σφυρί»

Οχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές θα χτυπήσει σε μία ημέρα το «σφυρί» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για οικόπεδα και ένα ακίνητο σε περιοχές «φιλέτα» της Μυκόνου!

Η ερχόμενη Πέμπτη θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η «ημέρα της Μυκόνου» σε επίπεδο ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Και αυτό γιατί τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι προγραμματισμένο να χτυπήσουν τα τέσσερα σφυριά, τα οποία αφορούν ισάριθμες ιδιοκτησίες στο νησί των ανέμων, εκτός φυσικά αν προκύψουν αναστολές λόγω προσφυγών. Οι τρεις εξ αυτών είναι αρκετά «γνώριμες», καθώς ανήκαν σε εταιρίες συμφερόντων της οικογένειας Πατρώνη, η οποία έχει απολέσει την τελευταία τριετία διάφορα ακίνητα στην Αθήνα, στη Σύρο, στη Μύκονο και σε άλλες περιοχές. Το ακριβότερο από τα τέσσερα οικόπεδα που θα εκπλειστηριαστούν είναι έκτασης 14 στρεμμάτων, βρίσκεται στη θέση «Σταροβούρλα-Φανάρι» και βγαίνει στο σφυρί από πέρυσι, χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι, η τιμή πρώτης προσφοράς έχει διολισθήσει στα 931.450 ευρώ, από τα 1.433.000 ευρώ.

Για την ίδια μέρα, έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός ακόμα δύο οικοπέδων με θέα στη θάλασσα, επίσης στην περιοχή Φανάρι, που ανήκουν στην εταιρία Ρόδον Ελλάς, συμφερόντων της οικογένειας Πατρώνη. Το πρώτο αφορά οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο, έκτασης 4.196 τ.μ. Το δεύτερο οικόπεδο είναι έκτασης 4.208 τ.μ. Τα εν λόγω αγροτεμάχια αποκτήθηκαν από τη Ρόδον Ελλάς το 2006. Οι τιμές πρώτης προσφοράς έχουν υποχωρήσει κατά 35% σε σχέση με τις αρχικές κι είναι πλέον στα 273.000 ευρώ και τα 274.300 ευρώ, αντίστοιχα. Τέλος, έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός μιας κάθετης ιδιοκτησίας που βρίσκεται στη θέση «Καντούνια». Η δομημένη επιφάνεια του υφιστάμενου ακινήτου είναι περίπου 95 τ.μ. στο ισόγειο και 60 τ.μ. στον πρώτο όροφο, με πρώτη προσφορά στα 178.400 ευρώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos