Πλούσιο δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

26 Αυγούστου 2024 13:24

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο Τ

ην 24-08-2024 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 49χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα
Την 24-08-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 16, 21, 31 και 64 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
Την 24-08-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας.

Εξιχνίαση Βιασμού στη Μύκονο.
Την 24-08-2024 από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού 21χρονης αλλοδαπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών ηλικίας 23, 27 και 28 ετών οι οποίοι τακτοποιήθηκαν ως δράστες του περιστατικού που διαπράχθηκε την 29-06-2024 πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα
Την 25-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 50χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα στην Κύθνο
Την 25-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου και απείθεια στη Μύκονο
Την 25-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 65χρονος ημεδαπός, γιατί προσέγγιζε-καλούσε πολίτες προτείνοντας τους (παράτυπη) μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έναντι αμοιβής (κόμιστρο). Επίσης προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Θήρα
Την 25-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας,

• 42χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -1,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, -2- αυτοκόλλητα «LSD», μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης και -2- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.
• 23χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -2,4- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, -6- φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα
Την 25-08-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο
Την 26-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος αλλοδαπός και 32χρονος ημεδαπός οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Νάξο
Την 26-08-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 62 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διαπιστώθηκε η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καθ’ υπέρβαση σχετικής άδειας, κατά περίπτωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos