Από τη Νάξο, στη Σύνοδο της Χάλκης

Οι προκλήσεις για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα από το Laguna Coast Foundation - Στόχος της Συνόδου της Χάλκης να συζητηθούν λύσεις και τρόποι δράσης απέναντι στην κλιματική κρίση.

Το Laguna Coast Foundation, που εδρεύει στη Νάξο, θα συμμετάσχει στη Σύνοδο της Χάλκης 2024 - Halki Summit 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου και διοργανώνεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στη Σύνοδο θα συμμετέχουν επιστήμονες από διάφορες χώρες, προκειμένου να συζητήσουν πρακτικές λύσεις για το μείζον πρόβλημα της κλιματικής κρίσης.

Το Laguna Coast Foundation έχει αναδειχθεί ως ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα για το πώς η βιωσιμότητα μπορεί να ενώσει έθνη. Αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα προωθεί τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, προτείνοντας ένα μοντέλο διεθνούς συνεργασίας με κοινό στόχο τη βιωσιμότητα.

Το Laguna Coast Foundation, με την υποστήριξη διεθνών οργανισμών και προσωπικοτήτων, υπογραμμίζει ότι οι μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας απαιτούν συλλογική δράση και ενότητα. Με τη βιωσιμότητα ως κοινό παρανομαστή, αποδεικνύει ότι η προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβαλλοντικό μέλλον δεν έχει σύνορα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos