Διπλά γεννητούρια στην παραλία Γαλησσάς της Σύρου

Η φύση που μας εκπλήσσει ευχάριστα ,που σταλάζει την ελπίδα στη ψυχή μας ,που δείχνει τη δύναμη της ,που γεννά και μάλιστα διπλά.

Παραλία Γαλησσά Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 ολοκληρώθηκε η ωοτοκία και τα μικρά χελωνάκια ξεκίνησαν ελεύθερα για το ταξίδι της ζωής τους στα καθαρά νερά των Κυκλάδων.

syros xelona1

Φωτό από τη γέννηση της 23|7

syros xelona2

syros xelona3

syros xelona4

Παραλία Γαλησσά Κυριακή 25|8|2024 στην αντίθετη άκρη της παραλίας, στον λιμενοβραχίονα ,πλήθος μικρά χελωνάκια προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο προς την ελευθερία. Για καλή τους τύχη ήταν εκεί η νηπιαγωγός ειδικής αγωγής ,εκπαιδευτικός με βαθιά στοιχεία περιβαλλοντικής ενσυναίσθησης Πόπη Παγώνη και σαν καλή νεράιδα φρόντισε να ακολουθηθούν οι σωστές πρακτικές για να οδηγηθούν τα μικρά στην ελεύθερη θάλασσα.

Η ανάρτηση της

image 38

Είναι τύχη και ευλογία η γέννηση ενός τόσου σπάνιου και προστατευόμενου είδους σε μια πολυσύχναστη παραλία και αποτελεί δείγμα καλών πρακτικών τόσο στην επιχειρηματικότητα της περιοχής όσο και στο σεβασμό της φύσης και του περιβάλλοντος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos