Τραυματισμός επιβάτιδας Ε/Π-Τ/Ρ πλοίου στη Μήλο

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήλου, τα οποία εκτελούσαν μέτρα τάξης επί της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αδάμαντα, ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό γυναίκας επί του κρηπιδώματος στο λιμάνι του Αδάμαντα.

Αμέσως τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν μία ημεδαπή γυναίκα, να βρίσκεται καθισμένη επί του κρηπιδώματος μπροστά από το επιβατηγό-τουριστικό ( Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφος στο οποίο επέβαινε, η οποία δήλωσε ότι κατά την αποβίβαση της από τη σκάλα του σκάφους στο κρηπίδωμα και κατά το βηματισμό αυτής, τραυματίστηκε στο δεξί της πόδι. Στο σημείο με τη συνδρομή ενός περιπολικού οχήματος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, μετέβη ιατρός του Κέντρου Υγείας Μήλου, όπου εξέτασε τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια η τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου, για την παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης. Από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο κυβερνήτης του Ε/Π-Τ/Ρ πλοίου και ο υπεύθυνος υπάλληλος ελλιμενισμού των σκαφών στο λιμάνι του Αδάμαντα, για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos