Τραυματισμός 31χρονου αλλοδαπού επιβαίνοντα ιστιοφόρου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Ποίσσες της Κέας

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές του Λαυρίου και της Κέας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για τον τραυματισμό ενός 31χρονου αλλοδαπού επιβαίνοντα (υπήκοος Ισραήλ) ενός ιστιοφόρου (Ι/Φ) σκάφους ελληνικής σημαίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Ποίσσες ν. Κέας.

Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ιδιωτικό σκάφος «ΜΟΧΙΤΟ» Τ.Λ. 1647, με επιβαίνοντα τον ιατρό του Κέντρου Υγείας της Κέας. Ο ιατρός επιβιβάστηκε στο Ι/Φ για τη παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε με το «ΜΟΧΙΤΟ» στο λιμάνι της Κέας. Από εκεί παρελήφθη από το περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Λαυρίου. Ακολούθως, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ». Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα της Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos